foodism trigger

Foodism trigger

Hallon, getmjölk, rålakrits och Assamte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Är du en av alla andra som älskar Foodismpralinerna, våra så kallade Triggers?

Trigger = ”A device that activates, releases, or causes something to happen / An act that sets in motion some course of events”.

I vår värld är en trigger en aptitretare som ger mersmak. För att inte förvirra dig med ordet ”pralin” som du redan har en tydlig bild av, (oftast en mörk, ljus eller vit chokladbit fylld med tryffel) kallar vi dem triggers eftersom de är långt ifrån den klassiska pralinen. De kan vara svarta eller röda, ha en läskande frisk fyllning eller upplevas som ”matiga”. Men framför allt förmedlar de ett budskap som väcker mersmak.

Ett antal gånger per år kommer vi ut med nya unika smakkombinationer, anpassade efter säsongernas känsloväxlingar och råvaror. Smakerna erbjuds bara under en begränsad period så se till att hänga med i våra uppdateringar.

Vår egen trigger i Foodisms signatursmaker lovar vi alltid kommer finnas till hands och kan beställas året om:

En stilfull vit pralin med djärv klarröd fyllning på syrliga hallon bryts mot lätt salt vit choklad, mustigt assamte och en lång rik eftersmak av italiensk rålakrits.  Med andra ord – en äkta trigger.

Nu kan du även som privatperson köpa Foodism Triggers: Premiär på SMAK i Malmö!

Naturligtvis kan du som företag fortfarande beställa Foodism Triggers direkt på vår webb. Vi levererar i lösvikt, förpackade i askar och påsar, kontakta oss så skickar vi över produkt- och prisblad.

 

Foodism triggers

 

 

 

 

 

 

Vad står smakerna för? Läs mer om Foodism smakprofil här >>