Skivsläpp och mycket mer på Q-day 10 november

När Q-day arrangeras för 4e året i rad står de mänskliga sinnena i centrum. Temat ”The Human Interface” bjuder bland annat på en världsberömd doftartist, ett skivsläpp med Christian Kjellvander och det största labyrintspel som någonsin skådats.

Q-day 2010 pågår under sex laddade timmar, mellan 15 och 21, den 10 november. Liksom tidigare år kommer bara delar av programmet att offentliggöras i förväg. Resten är förbehållet dig som finns på plats, där det händer – då det händer.

Offentlig tjuvtitt..

  • Skivsläpp med Christian Kjellvander, smakprov från sitt fjärde soloalbum som släpps just den 10 november.
  • Doftkonstnären Sissel Tolaas, som utvecklat det nya språket Nasalo, har genom luktuppdrag åt bland andra IKEA, Volvo och parfymindustrin har stort inflytande på vår vardag.
  • Den världskände trendanalytikerna Richard Watson, mannen bakom The trend and technology timeline – ”tunnelbanekartan” sätter trenderna i ett större sammanhang.
  • Augustnominerade författaren Fredrik Sjöberg som skrivit succétriologin Flugfällan, Flyktkonsten och Russinkungen.

…och så blir det ljusinstallationer, stresstest i ett mobilt 3D-lab, världens största labyrintspel (som kräver 425 exakta rörelser från start till mål och som ingen ännu klarat av att fullfölja) och naturligtvis – frapperande smakupplevelser från Foodism.

www.qday.se