Så smakade Q-day 2010

Q-day 2010 – The Human Interface,  belös frågor som:

  • Hur sociala är de sociala medierna – egentligen?
  • Var går gränserna mellan det mänskliga och det virtuella – och vart är de på väg?
  • Vad händer med jaget, när vi kan byta skepnad med en knapptryckning?

Q-day är en interaktiv arena och frizon för möten mellan människor med ett brinnande intresse för framtiden.

Vilka smaker, färger, former, dofter och ljud skulle du förknippa med den innersta och egentliga meningen – ”the quintessence”?

Vi gjorde vår gränsöverskridande tolkning av Q-day 2010. Ett oväntat möte mellan smakupplevelser, minnen, människor och erfarenheter.

q-day-foodism2

Menyn

Värm upp och blicka inåt – Mustig rotfruktsbuljong med mörk choklad.

Öppna dina sinnen– Sprakande vit pralin.

Spegelbuffé av inre smaker:

Kärnan – fröet till all existens. Kärnfruktens vackra former belysta som juveler.

Grodden – växtlighetens begynnelse. Krasse med blomster på skånsk spickeskinka, getost och physsalisfrön.

Livets salt – att mista sin sälta är att mista sin inre gnista. Salt i olika former.

Inre återspegling – tradition möter nytt ljus. Blodpudding/rödbeta, stekt äpple, lingon. Lantligt rödbetsbröd med kummin.

Tid för reflektion – Något att ta med sig hem, sätta i nytt sammanhang och begrunda. Mörk pralin med smak av svartsoppa satte punkt för de inre smakerna.

q-day-foodism

Foodism sätter smak, läs mer här >> Q-days blogg